Asp.Net Mvc Simple Membership Üyelik Sistemi

3 yorum
Merhaba Arkadaşlar ,

Bu bölümde basic olarak (login-logout zaman kalırsa remember me kodlarını yazıyor olacağız.) bulunduğu bir uygulama geliştiriyor olacağız.

Bunu makaleyi yazmamdaki sebebaşğıdaki hatayı eski membershiple yazmış olduğum bir uygulama içersinde almış olmam.İnternette araştırıp belli başlı çözüm yolu sunan örnekler bulsamda denelerim sonucunda işe yaramadıklarını gördükden sonra simple membership ile code first yaklaşımı ile uygulama geliştirip kullanmaya karar verip bu makalenin bu satırına kadar geldim.

İşlerimden zaman buldukça yazacağımız üyelik sistemimizde basit manada ilk uygulamamızı tamamlayıp daha sonra var olan bir proje üzerinden entegre edilmiş halini sizlerle paylaşıyor olacağım.


Bu makaleye zaman buldukça video yada proje aşamalarını ekleyerek devam ediyor olacağım.Umarım Faydalı olur.


Uygulamanın video anlatımını daha iyi anlaşılması açısından müsait bir zamanda gerçekleştiriyor olacağım.Proje İçindeki yorum satırlarını dikkate alarak debug modda işlemlerin nasıl olduğuna bakıldığında anlaşılacaktır diye düşünüyorum.İlerleyen aşamalarda ise Asp.Net Mvc içindeki hazır gelen membership yapısını customize ederek geliştirdiğimiz projede kullanıyor olacağız.Umarım faydalı olur.

Simple MemberShip Giriş Proje 1 indir


Veri Tabanı Dosyası Son Hali
























Asp.Net MVC Simple Membership Entegrasyonu Video








3 yorum :

  1. gayet açıklayıcı ve anlaşılması kolay olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. bu kısmı nerden cekıyorsunuz acaba PBKDF2

    YanıtlaSil
  3. Merhaba İlker Yıldız SimpleCrypto referans edilen kısımda videoda mevcut referans edilme aşaması

    YanıtlaSil

Soru Görüş önerileriniz için gmail plus üzerinden + layın müsait olduğumda mutlaka yanıt dönüyor olacağım.